Hoito- ja käyttöohjeet

Huopatuotteet
Kaikki Feel Felt -huopatuotteemme ovat tehty 100 % villasta.

Villa hylkii luonnostaan likaa.
Jos tuote siitä huolimatta likaantuu, likaa voi hangata kostealla rievulla, jossa on astianpesuainetta. Huuhtele kevyesti, niin ettei tuote kastu läpimäräksi. Tuotteen pinnalla olevan kuivuneen lian voi usein irrottaa varovasti rapsuttamalla. Jos nämä keinot eivät tepsi, sen voi laakapestä käsin haalealla vedellä, villalle tarkoitetulla hellävaraisella pesuaineella. Huomioithan, että tuotteet voivat päästää väriä kastuessaan.

Värit on testein todettu myrkyttömiksi.

Vaikka huopa on erittäin lämmönkestävä materiaali, pannunaluset eivät sovellu kuitenkaan tulikuumien valurautapatojen alle, ei uuniin eikä mikroaaltouuniin.

Pidä pienten lasten ulottumattomissa.

Kaikki hoito-ohjeet löytyvät myös tuotteesta tai tuotelapusta.

Bambutiskirätit
Bambutiskirätit sisältävät 82 % bambua ja 18 % polyesteriä.

Bambu kasvaa nopeasti ilman kemiallisia lannoitteita ja sitoo kasvaessaan runsaasti hiilidioksidia. Se on materiaalina antibakteerinen, imukykyinen ja kestävä.

Tiskirätit pestään 60° C -asteessa, voidaan silittää keskilämpötilassa, (kaksi pistettä, max 150 ° C -astetta) sekä  rumpukuivata matalassa lämpötilassa. Valkaisu on kielletty.

Bambutiskirätit voivat päästää väriä ennen ensimmäistä pesua. Ne tulee pestä samanväristen kanssa.

Kaikki hoito-ohjeet löytyvät myös tuotteesta tai tuotelapusta.

Astiapyyhkeet
Astiapyyhkeemme ovat pellava-puuvillasekoitetta, sekoitussuhteessa 50 - 50 %.

Pese uudet pyyhkeet ennen käyttöä. Astiapyyhkeet pestään runsaassa vedessä, 60° C -asteessa. Huuhtelu- ja valkaisuaineita tulee välttää, samoin rumpukuivausta. Pyyhkeet kuositellaan ja silitetään kosteana keskilämpötilassa (kaksi pistettä).

Huomioithan, että pyyhe kutistuu pesussa 5 %.

Kaikki hoito-ohjeet löytyvät myös tuotteesta tai tuotelapusta.

Vanerituotteet
Vanerituotteemme on käsitelty elintarvikekelpoisilla aineilla kuten parafiiniöljyllä tai puuvahalla. Poikkeuksena ovat mustat pannunaluset, ne on tarkoitettu vain astioiden alle.

Tuotteet voidaan puhdistaa pyyhkimällä kostealla tai käyttämällä astianpesuainetta. Niitä ei saa laittaa astianpesukoneeseen eikä saa liottaa.

Vakkatuotteemme on tehty käsittelemättömästä vanerista. Jos haluat lisätä niiden likaahylkivyyttä, voit käsitellä ne esim. parafiiniöljyllä. Huomioithan että tämä muuttaa luonnonvärisen vanerin sävyä.

Joistain tuotteista voi irrota pieniä osia, joten ne on pidettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ei kuumille pinnoille, uuniin tai mikroaaltouuniin.