PALLON PYÖREYTTÄ - JOSKUS MYÖS ROSOISUUTTA

Olemme kolmen naisen yritys. Inspiroidumme modernista muotoilusta, mielenkiintoisista pinnoista ja muodoista. Meille on tärkeää, että tuotteistamme myös välittyy tunnetila: leikkimielisyys ja ilo.

Arvostamme luonnonmateriaaleja, hyvää laatua ja monikäyttöisyyttä. Suurin osa tuotteistamme on käsintehtyjä, koska niissä on paljon enemmän ilmettä ja yksilöllisyyttä kuin koneellisesti valmistetuissa tuotteissa. Mielestämme myös rosoisuus voi olla kaunista.

Suunnittelemme Suomessa kaikki Dekorando Living –sarjan tuotteet, jotka on valmistettu huovutetusta villasta tai koivuvanerista.

Toimimme jälleenmyyjäverkoston kautta Suomessa ja ulkomailla. Japanissa ja USAssa meillä on maahantuojat. Päävientimaat ovat Japani, Sveitsi, Saksa ja USA.

Tarina tuotteiden takana

Dekorandon, ja sen pääbrändi Feel Feltin, tarina alkoi pyöreistä, pehmeistä huovutetuista palloista, joissa on mielenkiintoinen pintarakenne ja ihana villan tuntu. Pallot yhdistettynä taitavaan käsityöhön johtivat tuotesarjan luomiseen. Feel Felt -sarjaan kuului alun perin kattauksen pientuotteita, mutta vuosien varrella tuotevalikoima on laajentunut.

Tuotteet tehdään käsin Nepalissa, jossa työllistämme pääasiassa naisia, myös sosiaalisesti syrjäytyneitä yksinhuoltaja äitejä ja leskiä. Meille on tärkeää, että tuotteet tehdään noudattaen tarkasti Fair Trade –kriteerejä.


yhteyiskuva.jpg

Anne Uramo Elina Kunnas Sari Kanerva